Op het huren van licht en geluid apparatuur zijn altijd onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.


Verhuur Licht en Geluid

Verhuur Licht en Geluid sets inclusief brengen, installeren en ophalen! Goedkoopste van Nederland.

Goedkoopste licht en geluid apparatuur verhuur in Delft


Gegarandeerd de goedkoopste professionele licht en geluid (drive in show) apparatuur verhuur in Delft of omgeving inclusief brengen, installeren en ophalenLicht en geluid te huur in Delft

Verhuur licht en geluid werkt uitsluitend met ervaren professionele technici. Mensen die verstand hebben van professionele licht en geluid apparatuur. Wij houden al onze systemen up to date, met de nieuwste technologie op het gebied van geluid en licht systemen. Daarom zijn onze licht en geluid apparatuur dan ook niet ouder dan 3 jaar.

Alle luidsprekers en subwoofers die wij aanbieden zijn actieve systemen met ingebouwde digitale versterker. Hierdoor zijn ze lichtgewicht en compact zonder aan vermogen in te leveren. De complete licht en geluid sets die wij hebben samengesteld, zijn gegarandeerd voor de capaciteit waarvoor wij deze sets aanbieden.


Op onze website bieden wij drive in show sets geschikt voor feesten tot 500 personen. Echter hebben wij capaciteit van licht en geluid apparatuur voor evenementen tot 2000 personen. Ook beschikken wij over verschillende podium oplossingen. Hebt u apparatuur nodig voor evenementen boven de 500 personen, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.  


Meest gangbaar licht en geluid sets (Delft)

Licht en geluid set voor 50 personen verhuur

Licht en geluid set voor 150 personen verhuur

Licht en geluid set voor 250 personen verhuur

Licht en geluid set voor 500 personen verhuur

Licht geluid verhuur Delft Dj set verhuur Delft Disco set huren Delft Apparatuur huren voor bruiloft Delft Geluid huren Delft geluid installatie huren Delft Licht geluid verjaardagsfeest Delft Dj boeken Delft Apparatuur voor DJ bands artiesten in Delft Geluidsinstallatie voor evenement Delft