Verhuur Licht Geluid

Verhuur Licht en Geluid sets inclusief brengen, installeren en ophalen! Goedkoopste van Nederland.

Op het huren van licht en geluid apparatuur zijn altijd onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.


Advies


Op deze pagina geven wij advies om te ontdekken welke set het beste bij uw situatie past.


Verjaardagsfeest

Hebt u apparatuur nodig voor een verjaardagsfeest? Om te beginnen is het belangrijk om te weten waar u het feest gaat houden. Wanneer u besloten hebt om het feest thuis in de woonkamer te houden, kunt u het beste het kleinste set kiezen. Deze set is bedoeld voor feesten tot 50 personen. Mocht u meer dan 50 personen hebben uitgenodigd, dan raden wij alsnog deze set aan i.v.m. overlast. Deze set heeft een vermogen van 1400 WATT en kan met gemak meer dan 50 personen aan.


Tuinfeest

Tuinfeesten worden voor verschillende gelegenheden georganiseerd. Voor tuinfeesten tot 80 personen raden wij onze kleinste licht en geluid set aan. Om uw tuin extra licht en sfeer te geven kunt u bij de set nog extra sfeer lampen huren. Hiervoor zijn onze compact LED par of Par56 LED lampen het meest geschikt voor. Deze veranderen langzaam van kleur en omdat het LED lampen zijn, verbruiken ze heel weinig energie.


Personeelsfeest

Personeelsfeesten worden vaak op kantoren of kleine zalen georganiseerd. Hiervoor raden wij minimaal onze tweede set aan. Licht en geluid set tot 150 personen. Hierbij raden wij de dj meubel aan om de dj set erop te plaatsen. Mocht het personeelsfeest bedoeld zijn voor meer dan 150 personen, kunt u beter een grotere set huren, het is beter teveel dan te weinig vermogen te hebben.


Schoolfeest

Voor schoolfeesten raden wij aan om onze licht en geluid set van 250 of 500 personen te kiezen, afhankelijk van het aantal te verwachten bezoekers. Deze sets hebben meer verlichting, wat uiterst geschikt is voor schoolfeesten. Extra sfeer lampen worden hiervoor ook aangeraden. Om het allemaal mooier te maken op het podium raden wij de dj meubel en een rookmachine aan voor schoolfeesten.


Bruiloft / trouwfeest

Natuurlijk willen jullie dat het belangrijkste dag van jullie leven perfect verloopt. Zeker als het gaat om de muziek en het sfeer. Voor bruiloften raden wij aan om altijd een grotere set te nemen dan je nodig denkt te hebben. Standaard set voor bruiloften is het licht en geluid set tot 150 personen. Extra sfeerlampen worden bij deze set aangeraden om tegen de muren te plaatsen voor mooie sfeer in de zaal. Daarnaast is het droogijs laaghangend rook effect niet te missen bij bruiloften.


Hebt u het beste set gevonden die bij u past?!

Denk ook eraan dat u een geluidstechnicus nodig hebt die uw geluid goed afstelt tijdens uw feest. Hebt u geen technicus, dan kunnen wij dat voor u regelen. Bij een dj optreden is dit meestal niet nodig.Monster Sound Licht en Geluid Verhuur

Diamond Hall Evenementenlocatie

DjatWork Dj set huren